You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pályázat


GINOP-1.2.9-20 - Hátrányos helyzetű településeken működő

mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása

 

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-00469

Projekt címe: Ortofrutta Korlátolt Felelősségű Társaság gépbeszerzési pályázata

Kedvezményezett: Ortofrutta Korlátolt Felelősségű Társaság

Szerződött támogatás összege: 6.200.180 Ft.

Támogatás mértéke: 70%

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2021. október 5.

 

A projekt tartalmának bemutatása:

Az Ortofrutta Kft. 2009-ben alakult a szabadszállási termelők által előállított zöldség-gyümölcs piacra jutása, értékesítése céljából. Beszállítóink korábban csak a nagybani piacokon adták el termékeiket. A Szabadszállási Önkormányzattal és a Szabadszállási Gazdakörrel összefogva mára az Ortofrutta Kft. egy értékesítési és integrátori feladatot lát el a térségben. A helyi kis és közepes családi gazdaságok és mezőgazdasági vállalkozások termelését koordinálja. A megtermelt árut áruház láncok irányába értékesíti Auchan Magyarország Kft., Aldi Magyarország Élelmiszeripar Bt, Kifli.hu, Shop Kft részére. Távlati cél a beszállítóink piaci részesedését tovább növelni a meglévő partnereinknél. Bizonyos termékeinket export piacra indítani.

Humán: Az Ortofrutta Kft. munkavállalói mind szakképzett munkavállalók.

A projekt keretein belül egy TOYOTA TONERO targonca került beszerzése, mely az elavult, régi targoncát váltja le. Az új targonca segítségével a logisztikai feladatok hatékonyabban el lehet végezni, ezenfelül a folyamatos szervízelési költségektől is mentesül az Ortofrutta Kft., tekintettel arra, hogy új eszköz beszerzésre került sor.

A gép tárolását a Ortofrutta Kft. székhelyén, mely egyben a telephely is, Szabadszállás 0262/20 HRSZ. számú ingatlanon kívánja a Kft. tárolni, amely a város szélén helyezkedik el. A gépet a telephelyen található fedett csarnokban kerül tárolásra.

 Főoldal


Kapcsolódó képeink
Főoldal