You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Rólunk


Az Ortofrutta Kft. 2009-ben alakult, cégünk főtevékenysége a zöldség-gyümölcs termesztés- és értékesítés. Az egész év folyamán igyekszünk partnereink igényeit kielégíteni friss, magyar termékekkel.
Családi gazdaságunkban jelenleg 50 ha-on gazdálkodunk. Kertészetünk fő profilja a földieper termesztés mely 3 ha-on folyik, ebből 0,6 ha fólia sátor alatti, 2,4 ha pedig szabadföldi termesztésű. Ebből éves szinten 50 tonna földiepret szedünk. Csomagolását, hűtését, szállítását mi végezzük. Fő fajtánk a Clery mely különleges zamatos ízvilága miatt népszerű a vásárlók körében.

Földieper mellett még a hagymafélék közül a csemegehagyma 300 ezer csomó, póréhagyma 200 ezer db, vöröshagyma 200 tonna mennyiségben jelentős a gazdálkodásunkban.

Saját, széles árupalettát megtermelő, termelői körrel rendelkezünk, melyek árualapját folyamatosan értékesítjük. Célunk a szabadszállási termelők által előállított zöldség gyümőlcs piacra jutása, értékesítése. Beszállítóink korábban csak a nagybani piacokon adták el termékeiket. 

A Szabadszállási Önkormányzattal és a Szabadszállási Gazdakörrel összefogva mára az Ortofrutta Kft. egy értékesítési és integrátori feladatot lát el a térségben. A helyi kis közepes családi gazdaságok és mezőgazdasági vállalkozások termelését kordinálja. A megtermelt árut cégünk áruház láncok irányába értékesíti Auchan Magyarország Kft., Aldi Magyarország Bt., illetve Kifli.hu Shop Kft. részére.

Rendelkezünk telephellyel, melyben a csomagolási, hűtési és logisztikai feladatokat végezzük. Cégünk IFS- és a GLOBALGRAP tanúsítványokkal rendelkezik.

Távlati célunk a beszállítóink piaci részesedését tovább növelni a meglévő partnereinknél illetve termékpalettánk egy részével export piacra nyitni.

 

Üdvözlettel
Pintér LászlóFőoldal


Kapcsolódó képeink
Főoldal